O NAMA

O NAMA

POVIJEST

Stolariju Bedenic osnovao je Stjepan Bedenic koji je svoj cijeli radni vijek posvetio drvnoj proizvodnji. Valent Bedenic predstavnik je druge generacije  Stolarije Bedenic , ispunjen strašću i ambicijom prihvatio je  zadatak 1999. godine. Napornim radom i velikim postignućima nastavio je rad svoga oca i nadopunio bogatu povijest koja je nesporna  vrijednost i nezamjenjiva obveza uz koju smo vezani i zaduženi. Priča i temelji  stari 48 godina omogućili su nam brži razvoj i učvršćivanje našeg ugleda, te nam je povjeren zadatak daljnjeg razvoja i očuvanja obrta.

1980 Stjepan Bedenic 1 generacija
stroj

ISKUSTVO

Iskustvo stečeno kroz dvadeset godina u proizvodnji namještaja naša je najbolja preporuka . Naš raznoliki portfelj klijenata odražava činjenicu da prepoznajemo jedinstvenost svakog klijenta s kojom radimo, osiguravajući da razumijemo njihove specifične probleme te im pružamo prilagođena rješenja opremanja.

MATERIJALI

Svojom orijentacijom na prirodno drvo kao bazični materijal odgovaramo na potražnju i želje kupaca. U izradi proizvoda koristimo standardne domaće i egzotične vrste drva (hrast, bukva , javor, jasen, trešnja , ariš , orah, maslina…, wenge, teak…). Drvene površine se kombiniraju sa:

staklom

kožom

tkaninama

corianom

elementima sa led rasvjetom i elektroničkim upravljanjem

FINALNI PROIZVOD

Procesom sušenja drva u sušari i daljnjom obradom upotrebom suvremene cnc tehnologije nastaje proizvod čije su karakteristike: 

visoka kvaliteta obrade površina i rubnih dijelova. 

Velika važnost pridaje se finalnoj obradi drva i lakiranju.

Cilj izrade su nam elegantni, moderni prostori, proizvodi koji nisu samo lijepi i umjetnički stvoreni, već su i funkcionalni i ergonomski dizajnirani kako bi pojednostavili svakodnevni život.